„The Art of Dar”, sanatatea dulce si elixirurile misterioase din Transilvania contelui Dracula

The Art of Dar” este marca exclusivista sub care, coborand de pe culmile domoale din Transilvania faimosului conte Dracula, mierea pretioasa din Valea Barcaului (Salaj) si gemurile parfumate produse dupa o reteta secreta saseasca pe Tarnava Mare, in Viscri (Brasov), tind sa devina faimoase si sa cucereasca intreaga lume.

Mierea secreta din Apuseni si gemul sasesc din Carpati, sanatate dulce sau nobletea simplitatii

Un elixir nepretuit, leac secret pentru o viata lunga si sanatoasa, un deliciu de aur topit strans cu migala de harnicele albine transilvanene din potirele florilor de pe pajistile si fanetele ecologice din Valea Barcaului (Salaj), in Romania, undeva la poalele Muntilor Apuseni, precum si aromele gemului sasesc, din fructe parfumate, alese cu mult drag si preparate cu mult dichis de catre „mama” Gerda Gherghiceanu, dupa o reteta tainica, doar de ea stiuta pe Tarnava Mare, fac deja senzatie in lume, la doar o saptamana de la momentul lansarii pe piata externa.

Mierea pretioasa, din stupii de pe Valea Barcaului, este transformata printr-un proces tehnologic secret, de catre un misterios apicultor din zona, ce doreste sa isi pastreze anonimatul, dintr-o simpla miere 100% naturala, intr-un adevarat elixir de viata lunga, datorita pastrarii celor peste 70 de principii active benefice.

Nectarul divin al zeitelor-albine este turnat apoi, cu multa grija, in recipiente pretioase, anume confectionate in acest scop, de catre un iscusit artist sticlar, vasele de cristal conservand cum se cuvine fluidul auriu, translucid, doze delicioase de sanatate dulce in forma lichida.

Recipientele "The Art of Dar" ale vestitul mester sticlar transilvanean au fost innobilate cu aplicatii de argint, locuitorii din aceasta regiune cunoscand din vremuri stravechi puterea acestui metal pretios, dovada si prezenta argintului din belsug in toate bisericile nu doar din Transilvania, ci din Romania intreaga.

Asa a fost potentata si mai mult puterea vindecatoare a dulcelui elixir, fie el mierea tainica din Valea Barcaului sau gemul sasesc din Tarnava Mare.

De aceea, alaturi de vasul cu sanatate dulce, savuroasa, plina de arome unice, transilvanene, producatorii "The Art of Dar" au mai pus si o lingurita de argint masiv, cu o forma clasica, raspandind nobletea simplitatii.

Vasul argintat continand mierea sau gemul sasesc secret este adapostit intr-un suport deosebit, confectionat din lemn de stejar de catre un talentat mester tamplar si ceruit, mai apoi, de catre mainile delicate ale unei frumoase fete de pe Valea Barcaului (Salaj) cu ceara curata de albine .

Suportul cu pretiosul cadou dulce este protejat, la randul lui, intr-un ambalaj special de carton, tiparit cu un tus natural, de siena.

Blazonul scaiului vanat, o planta rara ce creste in Transilvania (Romania) si care are proprietati vindecatoare miraculoase, dupa spusele locuitorilor regiunii, este prezent si el pe acest produs fermecat, extrem de complex, realizat cu foarte multa daruire.

Cadrul de lemn de stejar ceruit si lingurita de argint prezinta un logo specific, iar fiecare cadou "The Art of Dar" este inseriat, asemeni unor bijuterii valoroase, deoarece „The Art of Dar” este produs intr-o editie limitata, de doar cate 1001 recipiente ce contin miere tainica si, respectiv, gem sasesc.

Intrati in clubul exclusivist al initiatilor „The Art of Dar”

Alteta sa Regala Charles, Print de Wales al Marii Britanii, a avut deja bucuria de a se delecta cu aceste exceptionale dulceturi transilvanene, in desele sale calatorii efectuate in ultimii ani in Transilvania (Romania), aprecierile sale contribuind si ele la ideea Fundatiilor ADEPT Transilvania si AGAPIS de a initia realizarea si punerea la vanzare a acestui cadou extraordinar: mierea produsa dupa o reteta speciala pe Valea Barcaului si gemul sasesc secret de pe Tarnava Mare.

Achizitionand aceste produse, fie pentru voi insiva, fie pentru a le darui celor dragi sau unor parteneri de afaceri, puteti sa intrati in clubul exclusivist al acelora care vor gusta din „The Art of Dar”, elixirul transilvanean, produs cu atata dragoste de catre initiatii in ocupatiile populare stravechi caracteristice acestor meleaguri. 

Valea Barcaului si Tarnava Mare sunt meleaguri binecuvantate de catre Dumnezeu, iar satenii ce locuiesc in satele raspandite la poalele Muntilor Apuseni si ale Muntilor Carpati pastreaza din generatie in generatie secretele mestesugurilor traditionale si incearca sa le duca mai departe, chiar si acum la inceput furtunos de secol XXI.

ADEPT Transilvania si AGAPIS, promotoarele ideii comercializarii produsului transilvanean „The Art of Dar”

Fundatiile ADEPT Transilvania si AGAPIS sunt initiatoarele acestui proiect ce doreste promovarea in lumea intreaga a minunatului produs "The Art of Dar" si, implicit, popularizarea unor zone extraordinare din Romania autentica, atat de putin cunoscute, Valea Barcaului si Tarnava Mare, in intreaga lume.

Cel care va deveni fericitul posesor al unui asemenea recipient pretios, cu elixirul special de sanatate dulce, va contribui prin plata acestuia, la dezvoltarea acestor zone minunate din Romania, in care viata se desfasoara dupa legi ancestrale, aceleasi de sute si chiar mii de ani.

Iar producatorii vor darui, celor ce vor achizitiona acest produs exclusivist, inca un cadou extraordinar fiecaruia dintre viitorii clienti: cate cinci stejari, care se vor planta in Transilvania, acestia urmand sa poarte chiar numele cumparatorului.

Asa ca, fericitul client strain isi va crea radacini puternice intr-o zona prea putin cunoscuta, dintr-o margine a Europei, dar de care, dupa ce o va vizita, se va indragosti iremediabil si va dori sa revina, iar si iar, fermecat de frumusetea locurilor si a oamenilor, dobandind odata cu degustarea pretiosului elixir aromat si un strop de suflet romanesc, transilvanean, continand nostalgie, puritate, dragoste de natura, de cantecele populare si de tot ce e frumos, autentic.

Pentru ca Transilvania nu inseamna altceva decat frumusete autentica in stare pura.

The Art of Dar”, elixirul transilvanean ce deschide poarta Vesniciei

„The Art of Dar” este si un antidot extrem de eficient impotriva tuturor prejudecatilor pe care le au strainii despre romani, in general, si despre Transilvania "plina de vampiri fiorosi", in special.

„The Art of Dar” este cheia ce permite deschiderea unui portal catre Vesnicia,  despre care noi, romanii, spunem ca s-a nascut la sat, asa incat este o cale de constientizare a celor ce trec dincolo  de aceasta poarta atemporala ca sunt nemuritori, traitori minunati ca fiinte de lumina, nicidecum ca fii ai unui intuneric plin de tenebre.

„The Art of Dar”, este nepretuit pentru un transilvanean, dar pentru comercializare i s-a stabilit un pret de 365 de euro care nu reflecta nicidecum marea valoare a produsului, extrem de dificil de stabilit, ci simbolizeaza TIMPUL, cate un euro pentru fiecare dintre zilele unui an...

Poate parea un pret mare, poate parea un pret mic... Daca ne gandim ca acesti bani vor fi folositi de catre Fundatiile ADEPT Transilvania si AGAPIS  pentru protejarea ecologica si dezvoltarea zonelor Valea Barcaului si Tarnava Mare, inclusiv pentru sadirea unor stejari falnici, ne vom da seama ca totul se reduce la verbul "A DARUI"...

Producatorii transilvaneni va daruiesc voua, celor de pe meleaguri straine, o particica din sufletul lor, sub forma unui elixir pretios, faurit ca o veritabila opere de arta, ce contine o particica de sanatate dulce, voi daruiti o mica suma de bani pentru ca oamenii din aceste zone sa ramana la fel de curati, nepervertiti de uratenia unei modernitati prost intelese ce se extinde tot mai mult in lumea intreaga.
Informatii detaliate despre „The Art of Dar” gasiti pe site-ul www.artofdar.ro, precum si pe pagina de Facebook www.facebook.com/pages/The-Art-Of-DAR/163097170496161 pe care va invitam cu drag sa o accesati.



Alte linkuri utile:
https://www.facebook.com/FundatiaAdeptTransilvania
https://www.facebook.com/SanatateDulce

Sursa fotografii:
www.facebook.com/pages/The-Art-Of-DAR/163097170496161